Edzőink

Edzőink

 

Stieber Csaba 
csaba_hungarocky
A HUNGARockY Táncegyesület elnöke, vezetőedzője
6 éves koromban kezdtem el akrobatikus Rock ‘n’ Roll-t tanulni a neves táncpedagógustól, Szatucsek Klárától Szombathelyen. Táncos tanulmányaimat 8 éven keresztül a Savaria Társastánc Klubban fejlesztettem, ahol többszörös bajnoki címmel büszkélkedhetek. Mindezek mellett egy rövid ideig a klasszikus balettot és modern táncokat is kipróbáltam.

Közel 17 éve foglalkozom tanítással, pályafutásomat a szombathelyi Galaxy RRC-nél kezdtem. Budapesti munkáim miatt a tanítást a Musztáng Rock ‘n’ Roll klubban folytattam tovább, ahol az apró tehetségektől a legmagasabb Master kategóriáig foglalkoztam formációkkal-párosokkal. Tanítványaim között megtalálhatóak Világbajnoki dobogós és Világkupa 5. helyezett párosok is.
Az egyesület alapítása óta igyekszem a tanárokból és a gyerekekből is a lehető legtöbbet kihozni, hiszen szenvedélyem a tanítás!

A mottónk is ebből az odaadásából alakult ki: Táncolás az életünk, Rockyzz Te is velünk!

 

Nemeth János

Az akrobatikus Rock ‘n’ Roll tanfolyammal 2000-ben ismerkedtem meg a celldömölki Rocky Dilly Rock ‘n’ Roll klubban. 2012-ig aktív versenyző voltam, eredményeim között szerepel számos Országos első hely, Junior Világkupa 2. helyezés és C kategóriás Magyar Bajnoki 1. helyezés. Tanulmányaim miatt már csak hobbi szinten folytatom tovább a táncot. Edzői képesítésemet 2014-ben szereztem meg a Budapesti Sportszövetségek Uniójánál.

A HUNGARockY Táncegyesülethez 2014-ben csatlakoztam, így lehetőségem nyílt arra, hogy edzői tudásomat a gyakorlatban is alkalmazhassam és továbbfejleszthessem. Céljaim között szerepel, hogy a fiatalabb generációknak átadhassam tudásomat és tapasztalataimat, illetve megszerettessem velük a mozgás örömét és ezt a sportágat.

 

Málovics Lilla

A táncot már 6 éves korom óta űzöm versenyszerűen. A Rock ‘n’ Roll alapjait a szombathelyi Galaxy RRC-ben sajátítottam el. Formációban és páros kategóriában egyaránt táncoltam. Pályafutásom során felnőtt lány és felnőtt ’C’ kategóriában 6x-os magyar bajnoki címnek örvendhetek.

Mindig is szerettem gyerekekkel foglalkozni és most, hogy lehetőséget kaptam, szeretnék minél jobban teljesíteni, hiszen a gyermek fejlődése mindig öröm számomra. Szerintem a tánc önmagunk kifejezése, valamint nagyon jó csapatkovácsoló is.

Az ember a tánccal együtt sok más dolgot is elsajátíthat így a tánc mindig is az életem része lesz, és általa mindig tanulhatok valami újat!

 

 

 

 

Segédedzőink

 

Baumgartner Dániel

dani_hungarocky

13 éve táncolok akrobatikus Rock ‘n’ Roll-t, ebből 9 éve versenyszerűen. A rocky mellett a hip-hop-ot is kipróbáltam , amit 1,5 évig csináltam. Szabadidőmben szeretek futni.

Több hazai és nemzetközi versenyen is indultam, amelyeken kiemelkedő eredményeket – többek között Magyar Bajnoki 1., Világkupa 5. helyezés – értem el.

Közel 4 éve foglalkozom tanítással-kisedzősködéssel. Szeretek gyerekekkel foglalkozni és szeretném átadni nekik saját tudásomat, valamint minél több eredményes versenyzőt nevelni a HUNGARockY Táncegyesületnek.

 

 

 

 

 

Magyar Rebeka

6 éves koromban kezdtem el akrobatikus Rock ‘n’ Roll-t táncolni, majd később kipróbáltam a modern táncot is amit még most is csinálok.

Számos versenyen indultam, köztük Területi, Magyar Bajnokságokon, valamint Világversenyeken is, ahol különböző eredményeket értem el, köztük dobogós helyezéseket. Jelenleg a Világranglista 2. helyén állunk táncpartneremmel, Baumgartner Dániellel.

Másfél éve foglalkozok tanítással, ami egy nagy lehetőség számomra, mivel nagyon szeretek gyerekekkel foglalkozni. Célom, hogy a jövőben tanítványaink is jobbnál-jobb eredményeket érjenek el a sportágban.

 

 

 

 

Kulitsán Kata

5 éves koromban kezdtem el akrobatikus Rock ‘n’ Roll-t táncolni, majd később a balettot és a modern táncokat is kipróbáltam.

Számos versenyen vettem részt, Területi valamint Magyar Bajnokságokon is, ahol különböző eredményeket értünk el a csapattal, köztük dobogós helyezéseket. 2015 őszén kezdtem el a tanítást, ami óriási lehetőség számomra, mivel nagyon szeretek gyerekekkel foglalkozni.

 

 

 

 

 

 

 

Tóth Enikő

 

Kovács Luca