Bemutatkozás

Egyesületünk 2017-től fogadhat Adó 1% felajánlást!

Amennyiben szeretné támogatni Egyesületünket és a gyermekek fejlődését, kérjük segítse munkánkat az SZJA felajánlható 1% részével. :-) Köszönjük előre is! :-)

Adószámunk: 18599093-1-08

Az akrobatikus Rock and Roll, mint ahogyan a nevéből is látszik, egy igen összetett mozgáskultúra része. Sokan inkább tartják már sportnak, mint csak táncnak.

Egyesületünk a Szombathelyi Galaxy Akrobatikus Rock and Roll Klub mosonmagyaróvári csapatából nőtte ki magát.

A HUNGARockY Táncegyesület alapítása óta eltelt rövid idő ellenére, Győr-Moson-Sopron megye legnagyobb Rock and Roll táncegyesületévé nőtte ki magát! :-D

Már több alkalommal léptünk fel a mosonmagyaróvári és környező települések városi programjain, látványos produkcióinkkal színesítve a rendezvényeket. (győri, csornai, lipóti, hegyeshalmi, levéli,dunaszigeti, püski, lébényi rendezvényeken, falunapokon szerepeltek a fellépő csoportjaink)

A gyermekek nagy örömére Győrben, Sopronban, Mosonmagyaróváron, Csornán, Jánossomorján, Töltéstaván, Mecséren és Lébényben oktatjuk a rock and roll-t hobby, és versenyzői szinten.

Szeptembertől ismét új helyszíneken tervezzük a kezdő tánctanfolyamok indítását. :-)

Utánpótlás táncosainkat 4 éves kortól tanítjuk a sport szeretetére, míg a versenyzők az iskola kezdetével csatlakozhatnak a területi és Országos bajnokságokon, valamint a Világbajnokságokon is sikeresen szereplő  párosok és formációk  sorába.

A Táncegyesületünkben az óvodás kortól OviRocky-koordinációs tánc, serdülő kortól páros és formációs táncok, míg felnőtt kortól akrobatikus elemekkel tarkított táncoktatás található.

Az Akrobatikus Rock and Roll táncon kívül tartásjavító tánc, állóképesség és erőfejlesztés formájában oktatjuk a sporttánc mozgást.